در رسانه| همراهی مدیریت شهری  با معلولان جسمی-حرکتی

مدیرکل دفتر طرح‌ها و مطالعات شهری شهرداری مشهد از انجام پروژه مطالعات ارزیابی نواقص مناسب‎سازی ساختمان‌های شهرداری برای افراد دارای معلولیت و کم‌توان‌ جسمی‌حرکتی خبر داد. هم‌زمان با روز جهانی افراد دارای معلولیت، حجت فرقانی از به‌اتمام‌رسیدن چندین پروژه «مطالعات ارزیابی نواقص مناسب‌سازی ساختمان‌های شهرداری برای افراد دارای معلولیت» با کاربری‌های گوناگون اداری، فرهنگی، ورزشی و خدماتی خبر داد. این مطالعات امکان خدمات‌رسانی کلیه ساختمان‌های دراختیار شهرداری به همه شهروندان جامعه را فراهم می‌سازد.

آسیب‌شناسی ساختمان‌های مدیریت شهری
وی افزود: این اداره کل به‌این‌منظور پس از اولویت‌بندی و گونه‌بندی ساختمان‌های شهرداری مشهد از حیث عملکرد، میزان مراجعات ارباب‌رجوع و درجه اهمیت، نسبت به آسیب‌شناسی فضاها و تطبیق با ضوابط اقدام کرده و طرح‌های لازم برای رفع نواقص را ارائه داده است. فرقانی با اشاره به فرارسیدن روز جهانی افراد دارای معلولیت گفت: واژه «مناسب‌سازی» به معنی تأمین دسترسی و فراهم‌کردن شرایط استفاده از ساختمان‌ها و فضاهای شهری به طور مستقل برای افراد دارای معلولیت است. احترام به استقلال فردی افراد دارای معلولیت و کم‌توان‌ جسمی‌حرکتی که طیف وسیعی از شهروندان اعم از معلولان جسمی‌حرکتی، جانبازان، کودکان، سالمندان، بانوان باردار، نابینایان و کم‌بینایان، ناشنوایان و کم‌شنوایان، معلولان ذهنی، طیف اوتیسم و... را تشکیل می‌دهند، نقش پررنگی در ارتقای کیفیت زندگی این عزیزان دارد. مدیرکل دفتر طرح‌ها و مطالعات شهری تصریح کرد: ساختمان‌های شهرداری همواره ارائه‌دهنده انواع گوناگونی از خدمات عمومی به افراد جامعه است و با توجه به این موضوع، این ساختمان‌ها باید برای استفاده تمام اقشار جامعه، مطابق با مجموعه ضوابط و معماری و شهرسازی، مقررات ملی ساختمان و دیگراستانداردهای مصوب، مناسب‌سازی شوند.


مطالعات مناسب‌سازی برای نابینایان و کم‌بینایان در دستورکار
فرقانی با اشاره به تدوین محتوای فنی و دستورالعمل‌های موردنیاز برای مناسب‌سازی فضاهای شهری در معاونت شهرسازی و معماری، افزود: به‌زودی «دستورالعمل مناسب‌سازی ساختمان‌ها و فضاهای شهری برای نابینایان و کم‌بینایان» نیز به تصویب خواهد رسید و شاهد خدمت‌رسانی مطلوب‌تر شهرداری مشهد به این دسته از شهروندان خواهیم بود.

کد خبر 123924

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد